NiL sänder Live 8 april 18:30

Möt styrelsen och några av våra medlemsföretag i ”NiL-soffan”. I väntan på att vi kan träffas fysiskt vill vi i NiL kicka igång våren med vår första digitala träff. Boka redan nu in torsdag 8 april och träffa NiL när vi sänder live. Styrelsen presenterar sig och berättar om vår verksamhet och vad som är på gång av påverkansarbete under våren. Dessutom möter vi några medlemsföretag i studion som berättar om hur deras verksamheter påverkats av pandemin. Följ med på en intressant inblick i hur det har varit att kämpa stenhårt för överlevnad eller raka motsatsen, stenhård kamp för att hinna leverera. Gästerna i ”NiL-soffan” offentliggörs under kommande vecka i våra informationskanaler. Livesändningen kommer att ske via vår Facebooksida. Följer du inte oss än? Klicka här för att komma till vår Facebooksida och glöm inte att boka in torsdag 8e april 18:30-ca19.15.

Välkomna!